Fifa

Fifa

EA släpptes i höstas Fifa 19 klassikern som har gjorts i 25 år i rad eller för att vara exakt 24 för det första spelet kom ut 1993 och det andra Fifat kom 1995 men sedan dess har det matats ut Fifan varje år. 2018 omsatte fifa 800 miljoner dollar.

Fifa 19 tips

Vi har hämtat följande tips ifrån eurogamer.net som har bra guider att kolla på:

Variera dina passningar – FIFA blir alltmer ett fall av ythantering – vilket redan stämde förra året i FIFA 17 – detta innebär att man kan dra nytta av att dra motståndaren ur sin position och skapa utrymme för att du ska kunna ta dig framåt. Konsten med att öppna upp banan för dig själv blir allt viktigare, och det bästa sättet att göra det på är med varierade passningar: ett par korta, enkla bollar på fötterna i backlinjen, följt av en lång crossboll med (R1 / RB + Pass), driven lob (R1 / RB + Lobbed Pass), standard långboll eller kanske till och med en skruvad boll (R1 / RB + Through Ball) öppnar snabbt upp planen för dig.


Öva dina trix – Vi vet att övning av färdigheter i FIFA är ett hårt arbete, men det kommer att löna sig för dig stort i längden. Vrid ner svårigheten och spela flera spel mot datorn vilket är bästa sättet att träna mot motståndsspelare. Vi rekommenderar att du blir säker på snabbskott (snabbt tryck på Shoot sedan Pass-knappar), innan du flyttar till de mer komplicerade grejerna. Det fungerar underverk mot de som springer omkring huvudlöst och jagar boll som du hittar online, även om datorns omänskliga reaktioner är lite för bra för att bli lurade på högre nivåer.

Brytningar är inkonsekventa – Vi märker ett varierat utbud av brytningskvalitet från alla typer av spelare. Vissa kommer att blockera nästan vad som helst, medan andra med stor defensiv statistik kommer att få slumpmässigt tunnlad utan att du har många sätt att stoppa det. Det viktigaste att komma ihåg här är att ”jockeying” dina motståndare – håll ner L2 när du flyttar försvararen – detta sätter dem i en mycket bättre position för att bryta, eftersom de är mer ”set” och redo att reagera.


Finesse Shots är tillbaka – Det finns alltid en typ av skott som är på mode varje år, och den här gången verkar det vara Finess Shots – men mer specifikt Finesse Shots från avstånd. Dra dig in ifrån kanten och lägg bollen på spelares starkaste fot och du har en stor chans att dra av en absolut skönhet inskruvad i det bortre hörnet.

Om oss